Fotostudio71 gastenboek

Naam:
E-mail:
Uw bericht:
Geef de code in:   
      verberg mijn e-mail adres  
volgende pagina

e. Mvrgr.

Vorige week heeft Kathelijne voor de 2e keer foto's van mij en mijn dochter gemaakt en ze zijn wederom super mooi geworden. Kathelijne bedankt, en zeker tot een volgende keer! ;)

Hoe vaker je de foto's bekijkt hoe meer je ziet! Mooi oog voor details heb je, Kathelijne. Aanrader voor iedereen die mooie foto's van zijn/ haar familie wil!

Top fotografe ,heeft al heel veel mooie fotoseries van ons gemaakt.

Beloofd is beloofd. Zo'n webside is een goede reclame. De foto met jullie 2 zoons is leuk. Reden om tegen onze dochter(ˇˇk 2 zoons) te zeggen:"Kijk eens op die webside". Wij zien elkaar weer op Texel.

Zo ontzettend knap dat je mijn kinderen op de foto hebt gezet hoe ze Úcht zijn. Dan zijn ze op hun mooist. Wat een gave heb je! Ga zo door en maak nog vele schitterende foto's!

Wat een mooie foto┤s heb ik gekregen van mijn gezin. En we zijn niet makkelijk op de foto te krijgen. Laat je me weten wanneer je weer een fotoweekend hebt?

Mooie banner. Jullie zullen vast weer veel mensen blij gaan maken met hele mooie foto's.

Ik heb heel veel profijt van de mooie Ún leuke serie portretten gemaakt door Studio71.
Een plezierige en ontspannen fotosessie, zeker een aanrader!!

Mooie site en nog bedankt voor de geweldige gezinsfoto's. Wij zijn er super blij mee. Iedereen staat er leuk op, zelf de hond! Wij kunnen niet kiezen welke wij gaan uitvergroten op canvas. Ga zo door!!!!!!!!